Speelook

Speelgoed trends voor de feestdagen in 2018

Deel artikel

Nu de blaadjes van de bomen beginnen te vallen worden kinderen zich er langzaam bewust van dat het bijna cadeautjestijd is! Maar wat is nu eigenlijk leuk om te krijgen? Er zijn ontzettend veel speelgoedwinkels én verschillende soorten speelgoed. Om die reden kan het handig zijn om te kijken naar de trends van dit moment op het gebied van speelgoed. Met behulp van dit overzicht kun je voor alle kindjes uit de familie een geschikt cadeau vinden. Koop het ultieme cadeau, pak deze mooi in, plak een Decemberzegel erop en versturen maar!

 

Duurzaamheid

Naast het kiezen voor duurzame voeding en een duurzame manier van leven, is er ook op het gebied van speelgoed een trend gaande waarbij er vaker gekozen wordt voor duurzame alternatieven. Duurzaam speelgoed gaat veel langer mee en is vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Wil je je cadeautjes naar iemand opsturen maar vind je een duurzaam cadeau al prijzig genoeg? Kies voor een voordelige Kerstpostzegel.

 

Traditioneel speelgoed

Of je nu 10 bent of 45, gezelsschapspellen blijven leuk! Bovendien is er keuze genoeg. Traditionele spellen worden regelmatig in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn Escape Room spellen tegenwoordig in en blijft er een grote vraag naar spellen als de Kolonisten van Catan, Weerwolven en 30 Seconds Every Day Life. Verder blijft spelen in de tuin natuurlijk ook erg leuk om te doen. Een nieuw speeltoestel voor in de tuin kan ook erg in de smaak vallen bij kinderen!

 

Populair speelgoed

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod aan populair speelgoed. De Nintendo Switch doet het nog altijd erg goed en staat dan ook vaak op verlanglijstjes van kinderen. Verder kun je de kleintjes blij maken met Cars 3, Baby Annabell of Lego Duplo Grote Kermis. Of wat dacht je van het boek SinterWoezel en Pietje Pip? De wat grotere kinderen kun je verrassen met Verschrikkelijke Ikke 3, een Furreal Friends tijger, een LOL verrassingsbal of de complete film collectie van Harry Potter!

 

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En