Speelook

Speeltoestellen voor in de tuin

Deel artikel

SchommelWat kan je je kind nou beter voor zijn of haar verjaardag geven dan een speeltoestel voor in de tuin? Jouw kind heeft jarenlang plezier van een speeltoestel naar eigen keuze. Een speeltoestel is er in verschillende variaties te verkrijgen. Denk hierbij aan dingen als een klimwand, glijbaan, schommel of een klimrek. Het is dan ook maar net de vraag wat jouw kind leuker vindt. Wickey Speeltoestellen zorgt er voor dat kinderen het leuk vinden om buiten in de tuin te spelen. Doordat er zoveel keuze is kan je zelf kiezen wat voor speeltoestel je wilt en hoe groot het speeltoestel mag zijn. Tegenwoordig kan je speeltoestellen upgraden met dingen als een basketbalring, wand waarop boter, kaas en eieren gespeeld kan worden en meer van deze leuke bezigheden.

Andere leuke activiteiten voor buiten

Naast speeltoestellen zijn er nog veel meer leuke activiteiten voor buiten. Denk hierbij aan een zandbak, een wip en een kabelbaan. Een wip is erg leuk voor jouw kind omdat ze op deze manier alles om zich heen vergeten, daarnaast gaat jouw kind dan al snel op in een levendige fantasiewereld. Schommels zijn ook speeltoestellen waarbij je bijna ieder kind wel gelukkig gemaakt. Het gezellig samen heen en weer zwaaien in een normale schommel of in een netschommel is nou net wat een gezellig middagje buiten spelen zo leuk maakt.

Een kind beleeft ook super veel aan een zandbak. In een zandbak kan een kind namelijk verschillende dingen doen als het bouwen van een zandkasteel of bijvoorbeeld het graven van rivieren. Zo heeft jouw kind jarenlang plezier in de zandbak.

De beste veiligheid voor kind(eren)

Speeltoestellen, zandbakken, schommels en glijbanen klinken allemaal heel leuk. Toch zou je al gouw denken of het allemaal wel veilig is als het in de tuin staat. Om ervoor te zorgen dat het wel veilig is zijn er een aantal accessoires die hiervoor kunnen zorgen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld voor de zandbak, er zijn van die handige zandbak hoekbeschermers die gemaakt zijn van kunststof. Op deze manier kan jouw kind gewoon buiten tikkertje en verstoppertje spelen zonder dat je telkens bezig bent met het feit of dat allemaal wel goed gaat. En zo zijn er ook voor andere toestellen verschillende accessoires als worteldoeken, rubberen tegels, paalhouders en meer.

 

 

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En