Speelook

Nog jaren speelplezier met jouw kleinkinderen

Deel artikel

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het bewegen wordt. In het dagelijkse leven raak je hier misschien aan gewend, maar als jouw kleinkinderen langskomen wil je toch graag vooral genieten van deze mooie momenten. Dan is het soms extra moeilijk als dit door een verslechterd fysiek steeds moeilijker wordt. Gelukkig zijn er allemaal aanpassingen een hulpmiddelen die jou nog even laten genieten van jouw kleinkinderen.

Aanpassingen in huis

Op een koude winterdag zit je natuurlijk het liefst binnen. Maar dat betekent niet dat jij jouw kleinkinderen niet kan vermaken. Met deskundige oplossingen in huis beweeg jij ook zonder moeite door het huis en kan jij talloze mooie herinneringen maken met jouw kleinkinderen.

Met een rollator loop jij moeiteloos door het huis naar de keukentafel voor een gezellig spelletje ganzenbord of mens-erger-je-niet. Maar ook voor rondom het huis zijn er voldoende oplossingen te vinden. Zo loop je met een rollator makkelijk de tuin in en geniet je van het lekkere weer in de zomer of ga je een rondje door het park met jouw kleinkinderen.

Hulpmiddelen voor buiten

Jouw kleinkinderen vermaken doe je natuurlijk het liefst buiten. Echter, als je slecht ter been bent is dit niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er voldoende hulpmiddelen die het voor jou mogelijk maken om zorgeloos het huis uit te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een speciale driewielfiets of elektrische scootmobiel. Zo leg jij makkelijk lange afstanden af en kan jij er lekker op uit met de familie.

Met deze speciale hulpmiddelen voor buiten gaat er letterlijk weer een hele wereld voor jou open. Je kunt er eindelijk weer lekker op uit. Bezoek bijvoorbeeld een museum, ga een dagje de stad in of neem de kleinkinderen mee naar het strand om van het lekkere weer te genieten. Niks staat jou meer in de weg om mooie herinneringen te maken!

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En