Speelook

Leukste speeltjes voor in de kinderkamer trends 2018

Deel artikel

Hallo allemaal, leuk dat je deze blog leest. Vandaag ga ik Jonathan bespreken wat de laatste trends zijn in kinderkamer speeltjes. Ik ga met jullie delen wat mijn meest recente aankopen zijn, wat mijn en mijn vrouw haar gedachtes daarover zijn en natuurlijk wat de kids ervan vinden niet geheel onbelangrijk. Dus zet even een flinke kop thee, pak een kussen voor op de stoel, want in dit artikel ga je het allemaal te weten komen.

Onze zoektocht naar de beste speeltjes voor baby en kind begon vanzelfsprekend op het internet. Al snel vonden we de shop genaamd CozyKidz. Dit is een kinderkamer interieur winkel met ook toys. We kenden deze winkel al. Hebben hier ook het beddengoed voor onze zoon Pieter besteld. Zij hebben leuke duurzame Scandinavische merken items, echt hoogwaardige kwaliteit en vrij uniek ook. Enfin ik was blij verrast om te leren dat ze ook duurzaam baby en kinder speelgoed verkopen. Even rondkijken dus. Hoog op onze verlanglijst stond in ieder geval een zogenaamde babygym.

Bij de babygym sectie werd ik eerlijk gezegd een beetje overweldigd door het uitgebreide aanbod. Onze keus viel op Loullou First Play. In de kleur blauw. De babygym is namelijk voor onze zoon. En we willen de kamer van hem die reeds voornamelijk blauw is, stilistisch gezien consistent houden. Ik weet het, blauw voor een jongen, niet zo origineel, maar ach. Enfin, je kunt hier gemakkelijk een babygym online kopen.

Verder dan ook nog een bijtring gekocht van het merk Play at Slaep. Deze is voor onze pasgeboren dochter Maartje. Ook weer geheel duurzaam en verantwoord. Deze kunnen wij met gerust hart aan onze kleine geven.

Zowel de baby bijtring als de babygym lijken een paar maanden later in goede aarde te vallen bij onze kids. Wijzelf zijn ook blij met deze aankopen.

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En