Speelook

Sokken borduren » uniek en ludiek cadeau!

Deel artikel

Geborduurde sokken, een leuk idee voor studieverenigingen, collega’s of bijvoorbeeld sportclubs. Uiteraard ook uitermate geschikt om als relatiegeschenk aan klanten te geven. Of u nu voor een eenvoudige weergave van uw logo gaat of bijvoorbeeld een ludieke tekst aan de onderkant van de sokken, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt! Weet u niet zo goed waar u terecht kunt en waar u op moet letten? We helpen u graag op weg!

Sokken laten borduren door een webshop: eenvoudig en snel

U kunt zeer makkelijk en snel geborduurde sokken bestellen in een webwinkel. Lekker in uw eigen tijd en achter uw eigen pc. U kunt het hele aanbod bekijken én de voorwaarden op uw gemak doorlezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u vragen? De meeste webshops hebben een live chat service waar u direct uw vraag kunt stellen. Is deze service er niet dan kunt u meestal bellen of mailen met uw vraag.

Tip: kijk even goed naar de levertijden. Dit kan per webshop behoorlijk verschillen. Heeft u nog voldoende tijd dan kan het lonen om voor een wat langere levertijd te kiezen, dit is in veel gevallen wat goedkoper.

Sokken borduren of bedrukken, wat is beter?

Er bestaan verschillende manieren om uw sokken van logo of tekst te voorzien.

Bedrukken:

Op een standaard sok wordt de gewenste afbeelding of tekst gedrukt.

Voordeel: goedkoop

Nadeel: minder duurzaam, de opdruk kan na een aantal wasbeurten vervagen of verdwijnen

Borduren:

Uw naam en logo worden in een bestaande sok geborduurd.

Voordeel: duurzaam, kan bijna niet slijten

Nadeel: iets duurder

Eigen ontwerp:

Het is ook mogelijk om uw sokken helemaal zelf te ontwerpen! U bepaalt de kleur, het motief en het materiaal helemaal zelf. Uw afbeelding en tekst worden dus ook meteen meegeweven. Zo heeft u sokken op maat. Vaak is dit mogelijk vanaf een oplage van 120 paar.

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En