De meest populaire bordspellen die je inkoopt bij een groothandel in bordspellen - Speelook
16047
post-template-default,single,single-post,postid-16047,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De meest populaire bordspellen die je inkoopt bij een groothandel in bordspellen

De meest populaire bordspellen

De meest populaire bordspellen die je inkoopt bij een groothandel in bordspellen

De momenten om met vrienden samen te komen en de avond in te vullen met spelletjes zullen nooit vervelen. Fanatiek onderhandelen tijdens een potje Monopoly of de spanning verhogen bij de pogingen de moordenaar in Cluedo te vinden. Spellen te over om een geslaagde avond in te vullen en die jij zeker in je assortiment wilt hebben.

Wat zijn de meest populaire bordspellen die je moet inkopen bij een groothandel in bordspellen en waar oud en jong zich te goed aan kan doen. Lees in deze blog welke bordspellen in iedere spelletjeskast terug moeten komen en die jij dus in je aanbod wilt hebben.

De klassiekers onder de bordspellen

We kennen allemaal de klassiekers onder de bordspellen die door iedere liefhebber eens of vaker is gespeeld. De meest fanatieke spelers weten precies welke zetten of tactieken ze moeten doen om de overwinning binnen te slepen. Laten we een greep uit die klassieke bordspellen die je inkoopt bij een groothandel in bordspellen bij langs gaan.

1.      Monopoly

Het welbekende bordspel dat al jarenlang populair is. In de tijd dat de nepbiljetten nog in guldens werden gedrukt, werd het bordspel al vaak tevoorschijn gehaald. En nu nog steeds. Waar het aan ligt, wie zal het zeggen. Gaat het om het idee dat je zogenaamd een hoog vermogen in bezit hebt en het geld over de balk kunt gooien alsof het niks? Of dat je de mogelijkheid hebt de mooiste straten te kopen en daar je vastgoed op te bouwen terwijl tegenstanders je moeten betalen op het moment dat ze langskomen?

2.      Mens erger je niet

Een bordspel dat je absoluut inkoopt bij een groothandel in bordspellen, want deze klassieker mag niet ontbreken in de spelletjeskast. Een vrij simpel spel waar geluk met de dobbelsteen voor een groot deel bepalend is voor de eindscore. Maar tegelijk speel je met vier pionnen per persoon, dus is het zaak om goed op te letten en strategisch te spelen terwijl je jezelf veiligstelt en tegenspelers uit het speelveld slaat.

3.      Cluedo

Wie heeft de moord gepleegd, welk wapen is daarbij gebruikt en op welke kamer heeft het misdrijf plaatsgevonden? Deze drie kernvragen worden in dit spannende bordspel gesteld en aan de spelers de taak de moord op te lossen. Een absolute hit die zorgt voor een zenuwslopend verloop van de avond. Dit bordspel wil je in je assortiment aanbieden.

4.      Triviant

Je kennis inzetten en daarmee de winst behalen, dat doe je met dit klassieke bordspel. Een ontzettend leuk en leerzaam spel waarbij je wint door vragen goed te beantwoorden. Verdeeld in diverse categorieën, dus weet je alles van films, sport of geschiedenis, dan kun je dat in dit spel laten zien. Bestel bij de groothandel in bordspellen af en toe de nieuwste edities waarin actuele vragen op de speelkaarten staan.

Moderne bordspellen te koop bij een groothandel in bordspellen

Naast de spannende en vermakelijke klassiekers maak je in je aanbod natuurlijk ook ruimte voor de moderne spellen die menig spelletjesavonden tot een succes maken. Voor kinderen en volwassenen een erg populair tijdverdrijf en met deze moderne uitvoeringen krijg je vaak te maken leuke updates waarbij de opdrachten worden geactualiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het populaire bordspel 30 Seconds. Een hit die je in moet kopen bij een groothandel in bordspellen. Het omschrijven van vijf termen of namen in een halve minuut zonder het woord zelf te noemen leidt tot creatieve uitlatingen en hilarische taferelen. Het is een ontzettend gezellig spel, maar wil je een ontspannen avond dan kun je beter voor een rustiger bordspel gaan.

Een andere manier om termen te omschrijven kan met het net zo populaire bordspel Party & Co. Met dit spel heb je nog iets meer mogelijkheden om je creativiteit in te zetten en je medespelers het antwoord te laten raden. Met tekeningen, gebarentaal of liplezen moet je de boodschap overbrengen en doe je dat goed, dan komen jij en je teamgenoten voor de winst in aanmerking.

Je assortiment is niet compleet zonder deze populaire bordspellen

Wil je je klanten blij maken met een leuke aankoop voor zichzelf of die ze cadeau doen, dan zorg je voor een schap vol populaire bordspellen die je inkoopt bij de groothandel in bordspellen. Met een goedgevuld assortiment waarin je de bekendste klassiekers en de nieuwste hits verkoopt, zullen spelletjesavonden goed besteed worden. Zorg er daarnaast voor dat je in je aanbod ander goed tot vermaak te bieden hebt, om klanten tegemoet te komen die de bordspellen liever overslaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi aanbod aan LEGO waarmee zowel kinderen als volwassenen uren zoet zijn.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.