Ben jij al klaar voor Far Cry 6? - Speelook
16012
post-template-default,single,single-post,postid-16012,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ben jij al klaar voor Far Cry 6?

Ben jij al klaar voor Far Cry 6?

Far Cry 6 komt uit, het nieuwste deel van de Far Cry familie, gemaakt door Ubisoft. Na het bevrijden van de Rook Islands in Far Cry 3, het ontdekken van het fictieve land Kyrat in de Himalayas, en het verslaan van de Seed familie in Hope County, een provincie in Montana, gaan we dit keer naar Yara, een natuurlijk fictief eiland dat deel uitmaakt van de Caribische eilanden dat wordt beschreven als een ‘tropisch paradijs bevroren in de tijd’. En volgens Ubisoft is dit de grootste speelplek in de Far Cry franchise die Far Cry fans, oud en nieuw, ooit hebben mogen verkennen.

De Big Bad van Far Cry 6

In Far Cry 3 hadden we de legendarische Vaas, en natuurlijk Hoyt, die bij de meeste spelers wat minder in de smaak viel. In Far Cry 4 nam de charismatische Pagan Min de voorgrond. De hele game lang hielpen we de Royal Path om Pagan Min’s manschappen terug te drijven, alleen om er op het laatste moment achter te komen, nadat we Pagan Min of ter plekke neerschoten, of vredig in zijn helikopter weg zagen vliegen, dat hij misschien wel niet zo slecht was in vergelijking met onze twee ‘vrienden’, die niet konden wachten om de machtsvacuüm te vullen. In Far Cry 5 waren de Seeds de slechteriken. In Far Cry 6 hebben we ‘El Presidente’ Antón Castillo, een fascistische dictator met volle controle over het eiland.

Wie is Antón Castillo?

De fascistische dictator van het Caribische eiland Yara probeert zijn mensen ervan te overtuigen dat ze op dit moment een sterke leider nodig hebben, maar het eiland zit midden in een revolutie. Terwijl Antón Castillo deze revolutie probeert te winnen moet hij ook zijn zoon Diego zover zien te krijgen om in zijn voetstappen te volgen. Maar dit kan nogal een moeilijke opdracht zijn, aangezien Diego niet zeker is van wat hij wil. Tegelijkertijd probeert onze hoofdpersoon, Dani Rojas, voormalig lid van het Yaraanse leger, de revolutie te winnen en de mensen van het eiland te bevrijden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.