Speelook

Borduren voor kinderen

Deel artikel

Borduren voor kinderen? Dat is toch alleen voor oude mensen? Dat is gelukkig al een tijdje niet meer zo. Er zijn zoveel leuke borduuropties voor kinderen waarmee ze uren zoet zijn. Cars, Nijntje, Disney figuren of toch liever dieren borduren? Alles is mogelijk!

Leren borduren

Met een borduurpakket van C.R. Couture leert een kind eenvoudig hoe je moet borduren. Een borduurpakket bevat alles wat je nodig hebt om te borduren. Nadat je pakket geleverd is, kan je dus gelijk aan de slag! Vaak wordt een borduurpakket geleverd met voorbedrukt stramien. Hierbij zie je dus gelijk welke kleur waar moet. Juist daarom is het voor kinderen leuk om te leren borduren op een eenvoudige manier.

Een borduurpakket Disney is erg leuk om mee te beginnen. Elk kind kent de verschillende Disney figuren wel. Het resultaat kan je inlijsten en ophangen of als cadeau aan iemand geven. Zo heb je altijd een uniek cadeau om te geven.

Diamond Dotz

Is borduren uiteindelijk toch nog wat lastig? Dan is Diamond Painting van Diamond Dots een supertof idee om te handwerken. Met “kristallen” steentjes die je opplakt met een speciale pen maak je eenvoudig de mooiste creaties. Als officiële dealer van Vervaco mogen wij de tofste Disney Diamond Dotz producten verkopen.

Zo maak je binnen een handomdraai de mooiste Disney prinsessen of de populaire prinsessen en sneeuwpop uit de film Frozen. Diamond Painting is dé manier om de mooiste schilderijen te maken, ongeacht de leeftijd.

Kom gezellig shoppen

In onze winkel in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam, is de winkel van C.R. Couture te vinden. Met meer dan 30.000 producten op voorraad hebben wij genoeg keuze om te borduren, haken, breien en Diamond Painting. De medewerkers helpen je graag en kunnen jou perfect adviseren. Voor de beginner tot gevorderden? Er is altijd een toffe manier om te handwerken!

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En