Speelook

4x jongenskleding trends voor de herfst en winter

Deel artikel

Zomerkleding eruit, winterkleding erin! Wanneer het winterseizoen in aantocht is worden alle moeder blij; er mag weer een nieuwe garderobe worden geshopt. Winterjassen, een paar stoere boots en lange spijkerbroeken staan vast op je lijstje. Maar wil je toffe jongenskleding ook helemaal hip shoppen? Dan mag je deze 4x jongenskleding trends voor de herfst en winter absoluut niet missen.

Duurzame jongenskleding

Alles voor de future van je kind, koop nu duurzame kleding en laat je kind opgroeien in een betere wereld. Duurzaam bij kinderen klinkt altijd zo tegenstrijdig; volgend jaar zijn ze er waarschijnlijk weer uitgegroeid en na één flinke valpartij is die duurzame broek echt net zo snel kapot als een ander. Het draait daarom bij duurzaam shoppen niet zo zeer om kleding kopen voor de lange termijn, maar wel om hoe de kleding is gemaakt. Vermijd winkels die kinderarbeid gebruiken en kies liever voor biologisch katoen. Kleine moeite, groots gebaar!

Sportieve streetwear

Comfort én er goed uit zien, wat wil je nog meer voor je kind?! Met de sportieve streetwear trend draait het niet alleen om het uiterlijk. Het is de bedoeling dat kleding lekker zit en kinderen zich erin kunnen bewegen. Denk hierbij aan stoere joggers met een gekleurde bies aan de zijkant, hoodies met grafische prints en felle kleuren en natuurlijk mogen een paar sneakers niet ontbreken bij deze look.

Back to the 90’s!

Alles wat jij vroeger droeg in je jeugd komt weer terug! We zien veel trends uit de jaren ’90 die nu weer helemaal hot zijn. De cargobroeken, neon-kleuren, heuptasjes en de dad sneakers, noem het maar op en je zoon wilt het zeker weten hebben. Wel jammer dat dat betekent dat we echt oud worden…..

Ruitjes en corduroy

Van nette pakken tot ruitblousen, de chique trend is niet meer alleen maar voor op feestjes en bruiloften. Ook voor in de schoolbanken kan je je zoon op pad sturen in een nette outfit. Houd het lekker winters door te kiezen voor corduroy en velours stoffen. Ook de ruitjes print mag deze winter niet ontbreken in de garderobe.

Gerelateerd nieuws

Baby
Spelen

Kiekeboe: Spelen met je baby

Kiekeboe: Spelen met je baby Je kent het wel, spelen met je baby door te roepen “kiekeboe” en dan een fantastische glimlach bij je baby

Voetbal en skateboard
Buitenspelen

Spelen

Buiten spelen, spelletjes spelen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen of met je huisdier spelen. Dit valt allemaal onder spelen. Wat zijn de populairste spelletjes? En