Zes Taboes over datingAls datum voor de eerste keer, zwijgen is de junk. Het is niet moeilijk om te onderwerp tussen vreemden te vinden. Wat is het moeilijk is om te blijven praten. Als je zwijgen of gewoon reageren ander persoon satisfied een aantal lauwe reactie, zoals, he, ah. En als je niet het initiatief nemen om thema's te maken te nemen, zal dit zeker maken andere persoon af te sluiten. Dating is een communicatie tussen twee personen. U moet weten dit.

De tweede taboe is uw dressing en temperament is niet in harmonie satisfied andere mensen. Op het eerste dating, als de ene kant voelt de ander clothing is een slecht cijfer, dat hij niet bereid is om te lopen fulfilled de andere. Dit is een toespeling dat er niet nog een kans voor hen om te voldoen aan elkaar zullen zijn. Als u geen vertrouwen in uw clothing, kunt u kijken wat modebladen om wat begeleiding op clothing te leren. Het is belangrijk om een andere persoon laat een goede indruk op de eerste vergadering.

Toen het eerst ontmoeten, je turn over alle dingen aan andere, zullen ze verveeld en moe voelt, tenzij de andere is een groot guy of een grote vrouw. Maar zelfs als de andere persoon heeft een sterke wil om te controleren, wil hij ook om te voldoen aan uw behoeften, zou hij willen weten, wat wil je doen? Waar wil je heen? Als je gewoon volg zijn plan en niet uw eigen idee niet uit te drukken, zal hij denken dat je geen belangen fulfilled hem. herhalen, dating is één persoon zaken.

Eigenlijk in de eerste fase van de liefde, de houding van de aflossing is een zeer belangrijk punting. Als de persoon is een geweldige vrouw en heeft genoeg economische kracht, dan moet je het systeem AA voorkomen. Als de persoon heeft de verwesterd concepten, en hij pleit voor gelijkheid en onafhankelijkheid, dan zal AA een goede keuze. Als de persoon is ouder dan jij, en heeft een sterke economische kracht dan jij, dan zul je niet doen alsof haasten om te betalen. Gewoon een oprechte dankbaarheid is ok.

< br/ > Praten over je liefde ervaring bijna een verplicht voor de datering. Maar losse lippen zinken schepen; het zal gemakkelijk uiteindelijk je relatie. Als uw ervaring is rijk, kan de andere denken dat je een playboy of je doet het niet correct gedrag. Als u een slechte ervaring, zal de ander denkt dat er iets mis remains in jou.

Bij de eerste satisfy je moet fysiek call te vermijden, hoewel je in liefde op het eerste gezicht. Enerzijds de andere zal het proces gaat voelen te snel. Aan de andere kant, zul je passie vroeg of laat verliezen. Op zijn minst moet je een betere verstandhouding satisfied elkaar te maken hebben.

Samenvatting: Dating is een gemeenschappelijk ding in ons dagelijks leven, en dan weet u wat taboes wanneer day? Dit artikel zal u tonen het antwoord.


Grote verzameling van unieke mens Forest laarzen te koop, vrouwen Forest laarzen verkoop en youngsters Timberland schoenen verkoop producten in onze winkel nu, kopen ze online kon je meer op te slaan.