Mondige Internet dating

Eerste information kan stressvol zijn. Wat moet ik dragen, wat zal ik zeggen, hoe zal hij, etc. Zet deze drama in fun "bevoegd dating." Wat je ook doet vóór de information, de jurk, uit te werken, doe dit voor jou, niet hem. Voel je fantastisch over jou. Houd deze gedachte in je hoofd: Is hij waardig van de hotness dat is jou? Heeft hij je behandelen als een dame? Heeft hij dingen aan u dat een kleine rode vlag te hijsen zeggen? Als hij iets je niet bevalt zegt, vertel hem. Bestel wat je wilt. Danken hem voor een heerlijke avond. Hieronder is een voorbeeld van een recente datum. Het richt zich op de hierboven genoemde onderwerpen. Ik heb suggestions cursief die u helpen moeiteloos sturen het wiel in dating inbegrepen. Je bent in de stoel van de dames van de licensed operators! Dus laten we beginnen fulfilled het besturen van de automobile.

Afgelopen nacht ontmoette ik "A" op een mooie taverne dat livemuziek. We zitten en ik heb honger. Ik wil graag iets delen. Delen is leuk.

Me:? Wilt u iets te splitsen

A:. Tuurlijk, wat je wilt

Me:. Hoe acne het met de kaas lade

Zijn gezicht was onbetaalbaar. Niet een kaas lade vent. (Les # 1:. Bestellen precies wat je wilt niet wat je denkt dat je moet bestellen op een datum) Hij zegt dat de kaas lade. Goed, geestig gesprek. Hij is geïnteresseerd in elk aspect van mijn leven. We krijgen hem. Hij spreekt een beetje, maar wordt het heel duidelijk dat hij eenzaam is.

A: Ik wil gewoon iemand, iemand om tijd door te brengen satisfied te voldoen. (Les # 2:.? Dit is een used vlag Wil je Miss Iedereen zijn)

Me: (Ik glimlach van harte ... vergeet niet om te spelen) en zeggen: "We zullen dat is vleiend"

A: Nee nee, dat is niet wat ik bedoelde. (Les # 3: Ja, dat is Hij werd gevangen en weer trapte op een manier pass away zei "Gotcha!" Voor mij.)

Ik laten gaan ... voor nu.

Meer gesprek over hoe eenzaam en moeilijk het is solitary te zijn. Ik vertel hem dat mensen moeten zich concentreren op het goede in hun leven. Veel alleenstaanden kijken naar de gekoppelde mensen en dat willen. Dan halen ze iemand "alleen maar om in een relatie" en een heleboel zijn ellendig en afwikkeling. De getrouwde mensen verlangen naar de vrijheid van de alleenstaanden. Als we constant op zoek bent naar het goede in ons leven, zijn we gericht op het goed en niet de "wat als" "als onlys" en "ik zo wou dat ik dit." (Les # 4:. Druk uw mening Zelfs als het is iets wat hij niet eens zijn met)

Hij is het ermee eens, maar blijft zijn eenzame tangens. Ik ben te begrijpen. Ik ontmoet zoveel eenzaamheid elke dag. Dat is waarom ik wil lachen, plezier terug te brengen en af te spelen know leven. (Les # 5: ... Communiceer Internet dating is niet alleen over hem Dit is over u en uw plezier dat ik ben niet van strategy te zijn "Miss Any person" voor deze eenzame jongen pass away ik wil regard, plezier, spel, gelach I don.'t wil om te hangen met een male die gaat om een domper de hele tijd. ik ga dit aan hem, zie zijn reactie, en zien of hij produceert door zijn acties. zo niet ... ik zal verhuizen naar een andere possibility, en niet na te denken over het nog een minuut. Tenzij het je helpt, gorgeous!)

"A" wil weten wat ik doe dit weekend. Ik ben geboekt. Ik wil niet te veel informatie onthullen. Ik vertel hem dat op vrijdagavond Ik allowed op mijn favoriete tv-show. Hij kan niet geloven dat ik zou liever thuis zitten en televisie kijken dan gaan op een date satisfied hem. (Les # 6: Weet niet je spullen op te geven voor een guy ... het is je spullen!) Het is tijd om te gaan. Ik weet dat hij gaat me weer uit te vragen.

A: Wilt u weer naar buiten te gaan

?

Me: Misschien ... (satisfied een glimlach)

A: Oh ... guy ...

Me: Ik heb geen nee zeggen ...

A: Dat is waar ...

Me: Luister ... Ik heb een verzoek

.

A:. Oke

Me: Als ik weer ga satisfied je mee, ik wil meer spelen. Je ging op nogal een tangens van hoe u wilt dat iemand om tijd door te brengen. Ik ben niet van strategy om zich te vestigen voor het zijn "alle" meisje. Het is web als ik zeg u op de eerste day: Mijn biologische klok tikt. Hoe kunnen we dit beweegt zich zo A B en C kunnen zo spoedig mogelijk plaatsvinden? Dat zou je uit te schakelen zou het niet? Begrijp je wat ik zeg je?

A:. Ja, ... Het spijt me dat ik niet bedoel om zo 'n domper zijn

(Les # 7:. Doe iets dat je wordt uitgeschakeld gaan niet laten Communiceer duidelijk en zonder emoties.) Snijd de guy wat speling. Hij kon een eerlijke vergissing hebben gemaakt als gevolg van zenuwen. Hij luisterde naar wat ik te zeggen had. Hij volgde op het voor het eerst ding vanmorgen in een e-mail:

Hey there Sharon,

Het was een genoegen je passie en energie gisteravond delen. Het zou leuk zijn om weer samen te spelen. Behalve vrijdag om 10:00. Geniet van de Science fiction ...

Best Desires,

"A"

Is het besturen van de autoradio leuk om jullie dames? Vrouwen hebben zoveel macht over mannen. Ze beseffen niet het plezier dat ze zou kunnen worden met. Van jezelf houden, precies te weten wat je wilt en heldere communicatie zijn de sleutels een fantastisch liefdesleven.

Love, Godin

© S Stevens Life Strategies

Bitch Way of life