Het vermijden van Dating Vallen: Tips voor een succesvolle dating ervaring

Het hebben van een gezonde en gelukkige relatie begint meestal wanneer je gaat op een datum. De meeste mensen weten dit niet gerealiseerd, maar dating is eigenlijk de basis van de vraag of u als koppel daadwerkelijk zal lang duren.

Dus voordat het te laat is, als een enkele, moet je bepaalde dating vallen om een duurzame en bevredigende relatie te hebben voorkomen:

1. Je hoeft niet alles te zijn verkleed en glamoureuze op al uw data satisfied uw speciale iemand. Dit zal alleen maar leiden tot een nep "advertising" van jezelf en het tonen van alleen de "betere-kant" van jou. In een echte relatie, het gaat om het tonen van de echte je fysiek. Dus als je een beetje uitstappen op wat u kijken voordat, hoeft u zich geen zorgen te maken dat je partner je mag verlaten voor.

2. Denk niet dat emergency room slechts één jongen of meisje voor u bij het dateren. Emergency room wordt echter gesuggereerd dat je day vaak en zien wie de beste match voor je. Nogmaals, nooit genoegen nemen met een jongen/ meisje op een enkele information. Emergency room zijn veel mogelijkheden individuen die emergency room voor u klaar.

3. Plezier hebben en gewoon een goed gevoel bij het fulfilled elkaar is niet uitsluitend op basis van zijn compatibel. Compatibiliteit houdt ook eigenschappen pass away niet zijn waarschijnlijk hetzelfde, maar complimenten, en compatibiliteit ook betrekking heeft op de argumenten die kunnen worden opgelost door middel van vergader- en eens halverwege.

< br/ > 4. Een belangrijke misvatting meeste meisjes maken is dat ze wachten op hun droomprins om langs te komen. Fact check, dit is geen sprookje. Geen vorst zal gewoon langs en verliefd op je terwijl je gewoon zitten en wachten. Je moet ook een zet en te bewijzen dat jij degene curved die voor hem.

5. Instant relaties zullen geen tijd overleven. Er zijn een heleboel van het paar dat na een paar data, ze besloten om zich te vestigen en zijn satisfied elkaar. Dit is niet de juiste manier, alles heeft tijd nodig en je hoeft niet alleen maar om dingen af te wegen door wat je voelt op dit minute. Je moet je gevoelens voor elkaar door de tijd en de tijd te testen zal vertellen of u zijn bedoeld voor elkaar.

6. Liefde op het eerste site? Een grote nee. Dit is niet de manier om compatibiliteit te meten. Emergency room zijn anderen die denken van wel, maar na een paar weken van dating u zult verrast zijn dat paren pass away lijken te denken dat ze "val" in liefde op het eerste gezicht zijn gewoon echt "blind" in de liefde.

< br/ > 7. Het verbergen en weglopen van relatieproblemen is geen goed teken niet. Paren pass away in de dating fase worden getest in één of andere manier hetzij door financiële of emotionele problemen. Als een persoon begonnen om een uitweg uit de relatie te krijgen vinden, dan is het niet een gezonde en duurzame relatie op alle.


Mike is een van de leading auteurs van liefde en dating. U kunt kijken op een van zijn top dating sites, het aanbieden van gratis company voor de Amerikaanse songs. Registreer nu om te chatten gratis met hete meisjes en jongens. Geen risico, alleen gratis chat lijn.

Meer Dating artikelen