Dating Oekraïne Vrouwen|Dating Rusland Women|internationale Vrouwendag

TERUG NAAR DE SEXIEST stad ter wereld

< br/ > Ik nam een nachttrein uit Odessa en eindigden met een verblijf op weg
te laat drinken wodka satisfied een lokale genaamd Sergei. Hij was een inwoner Rus pass away meer dan een beetje dreun na een trip of obligation in Tsjetsjenië en een recente breuk fulfilled zijn Oekraïense vriendin was. Hoe meer we dronken de hoe meer ik zorgen over slaap te vallen naast de male.

Ik werd wakker in Kiev zeer hungover en het rondkijken voor Lena pass away hebzucht om me te ontmoeten bij het terminal had. Ze was nergens te vinden, zodat Sergei stelde voor dat we met zijn vriend Sasha om wat ontbijt. We reden de local area naar een onguur uitziende en volledig buitenlandse dining establishment aan de rand van de stad satisfied een food selection volledig geschreven in de Oekraïense taal. Ze beval me rode borsjt en een biertje.

< br/ > Het was 08:00 en ik was nog horses dronken van de laatste nachten wodka fest, maar Sergei vertoonde geen tekenen van losbandigheid van de vorige nacht. Ik hoop echt voor een Denny's Grand Slam en een bodemloze kopje koffie, maar in plaats daarvan zat large drinken Oekraïense pils en genieten van mijn grof zwart brood met pittige rode bouillon. Ik hield het inchecken mijn telefoon op een teken van Lena, maar er was niets.

Rond 09:00 Ik ben het eens te gaan naar Sergei's vriend voor een barbecue. Na een summier taxirit naar de rand van Kiev, kregen we Sasha's plaats. Het was tijd om de grill op gang te krijgen en te voldoen aan iedereen. Emergency room was Andrei en een paar aardige jonge deyvotchkas werken in de keuken en ze waren allemaal meer dan vriendelijk om hun uitgeput en hungover gasten uit Hollywood. Ik ging zitten om rond 10 te eten en nog een fles wodka kwam. Door 11:00 was ik stront in blik en mijn gastheren toonde geen tekenen van vertraging.'S Middags deed alsof ik dat ik van Lena had actually gehoord en vroeg hen om mij te bellen een taxi naar haar te ontmoeten.

De cabine nam me mee naar het resort Lybid, waar ik ging om uit voor enkele uren. Ik ontwaakte uit een tekst van Lena op mijn Iphone. "Het spijt me zeer! Ik lag te slapen! Ik zal u te ontmoeten in een taxi in uw resort om 9 uur! Waar blijf je? '

Eindelijk had ik een information, wat corrosion en reden om te werpen op mijn blijde
lompen. Lena had me stond bij het station, maar ik hoopte dat ze zou het goed te maken door het nemen van me uit voor een grote nacht op de stad in Kiev. Dit is de reden waarom ik hier was gekomen en ik was klaar voor alles en nog wat.

Vinny Asterisk is een beroemdheid sporter en cultureel icoon die honkbal professioneel heeft gespeeld op vijf continenten. Voor meer informatie over het verhaal Vinny's kunt u terecht op www.vinnyasterisk.com
Voor meer informatie over dating internationale vrouwen
Bezoek http://www.datinginternationals.net