Dating na echtscheiding - 3 Tips voor een succesvolle dating

Dating na een scheiding kan lijken als een ontmoedigende taak. Als je uit "het spel" zijn geweest voor een tijdje, kan je het gevoel alsof je bent vergeten wat te doen. In ieder geval, je bent in een onbekend gebied als je leven omstandigheden zijn gewijzigd. Bijvoorbeeld, als je kinderen hebt uit het huwelijk, hoe doe je dat aan? Vertel ik mijn day over mijn scheiding meteen, en wat passend over te zeggen en wanneer? Antwoorden op vragen als deze moeten door u worden beantwoord op basis van waarden en bijzondere omstandigheden, maar het is een goed idee om een diep adem te halen en te omarmen het proces van het uitzoeken hoe je zal gaan. Hier zijn 3 pointers voor een succesvolle dating na een echtscheiding:

1. Neem uitstekende zorg voor jezelf fysiek. Dit is niet alleen belangrijk voor uw imago verhoogde lichaamstemperatuur algehele gezondheid en is een belangrijke boodschap pass away u naar jezelf en het job voor anderen als je duidelijk voor jezelf zorgen. Uw lichaam en geest staten zijn ook verbonden, zodat een gezond lichaam zal helpen een gezonde geest. Dus eet rechts, verminderen sterk bewerkte voedingsmiddelen, neem vitamines en supplementen als nodig is (een natuurgenezer kan een persoonlijk op maat "supplement food selection" voor u te maken). Veel mensen kunnen profiteren van visolie en een food based multivitamine. Oefening regelmatig na het verkrijgen van de goedkeuring van uw arts, en geniet van de boost van endorfine die je stemming zal verhogen.

2. Niet overhaast in dating totdat u klaar bent. Het is belangrijk dat na de ondergang van zoiets belangrijks als een huwelijk dat je de tijd neemt om te beoordelen wat emergency room gebeurd is en eigenaar van uw deel in welke plaatsgevonden om de relatie te beëindigen. Zelfs als uw deel is het kiezen van een slechte partner, dit is belangrijk om te kijken naar jezelf niet te veroordelen, maar om te begrijpen wat er gebeurd is, zodat je geen negatieve patronen herhalen andere relatie. Een adviseur kan een enorme bron om u te helpen genezen vormen het verleden en krijgen perspectief op wat emergency room gebeurd is. Een trainer kan van hulp en ondersteuning als je voor te bereiden om de sprong te wagen en beginnen fulfilled daten, die u helpen uw doelstellingen en strategieën te identificeren voor de verwezenlijking.

3. Besteed veel tijd satisfied vrienden en familie. Het doel hiervan is tweeledig. U ontvangt de bevestiging van berichten over jezelf van degenen, die u (die nuttig zijn na de achting klop die vaak optreedt in een echtscheiding) lief te hebben, en het houdt ook uw program vol en emotionele steun in de plaats. Dit is een goede zaak, want het zal u toelaten om meer selectief over uw dating keuzes voelen, eerder dan gretig u een uitnodiging desire uw preparing is leeg en je voelt je eenzaam. Een persoon satisfied een druk en vol leven op hun eigen is zeer aantrekkelijk, en je bent waarschijnlijk dezelfde soorten mensen aan te trekken.

Bent u geïnteresseerd in het aanpakken van uw leven uitdagingen vanuit een holistisch oogpunt, de beoordeling van de fysieke, emotionele en relationele componenten?