dating Mythen

Als een dating coach, veel mensen komen naar me gefrustreerd. Ze hebben alles geprobeerd. Ze zijn een goede mensen. Ze hebben goede carrière. Ze zijn goede vrienden, zonen, dochters, broers of zussen. Maar, voor zover hun dating leven, ze zijn alleen en ziek van. Ze kijken naar me en zeggen: "Ben ik niet de bedoeling dat de liefde van mijn leven te vinden? Ben ik geen recht op een beetje geluk?" Vaak is het moeilijk voor chicken om te horen, maar ik moet kijken naar hen en zeggen: "Nee."

Emergency room gebeurt iets uit de tijd dat we zijn kinderen tot volwassenen. We leren dat als we willen succesvol te zijn op een carrière te zijn, een huis kopen, sparen voor pensioen of een belangrijke mijlpaal in het leven dat we moeten werken om het te bereiken. Maar als ik mensen over het vinden van praten "The One", ze willen het op natuurlijke wijze gebeuren. Organisch. Zij zullen 'weten dat wanneer ze het zien. "

Ik wil niet aan een bubbels barsten, maar niemand heeft het recht om geluk. Evenmin is iedereen recht heeft op een prachtige relatie. Mensen moeten werken voor haar web als hun carrière of een van de andere relaties know leven, zoals vriendschappen of familie. Als je het gevoel hebt u recht op iets wat je stoppen satisfied werken voor haar en zitten en wachten kid het gebeuren voor u.

Het goede nieuws is dat iedereen kan een gezonde en evenwichtige relatie te hebben; het harde nieuws is dat je moet werken voor haar, net als andere gebieden van je leven. Je moet risico's te nemen, stap buiten je comfort area, verkennen, open te stellen en tegen je natuurlijke menselijke instinct om te wachten op de film "meetcute" now. Wil je de kansen in uw gunst stack? Doe het huiswerk. Erachter te komen waar je bent, wie is een goede suit voor u en zich bewust zijn van hoe je jezelf presenteren.

Hier zijn een paar andere veel voorkomende dating mythen je rekening moet houden.

Mythe: Het is onmogelijk om te voldoen aan andere kwaliteit singles als je ouder bent dan 25

Dit is mijn favoriet van de dating mythen en degene die ik hoor het vaakst. Ik ben niet in ontkenning dat solitary zijn nadat je bent university leeftijd zeker presenteert een geheel nieuwe hoop uitdagingen, maar dat bijna onmogelijk maakt. Heel misschien een beetje ongemakkelijk.

Veel mensen maken de fout om al hun eieren in een mand. Er is niet een perfecte plek om de juiste persoon te ontmoeten. Je weet niet of de boodschapper die uw "match" zal vergemakkelijken is je beste vriend, de organisatoren van een weekend break, uw collega, uw work-out maatje of uw klusjesman. Door te profiteren van de vele mogelijkheden-netwerk evenementen, feesten, sportevenementen, courses, etc-u de mogelijkheid om aan de juiste persoon te verhogen. Door te beseffen dat singles zijn overal en niet alleen in de bar op zaterdagavond of online, vergroot u uw kansen. Dus zet uw Blackberry en als je in de rij voor koffie zeg hallo tegen de persoon naast je. Je weet nooit wat emergency room gaat gebeuren of wie zij mogen weten.

Mythe: De mensen worden geïntimideerd door succesvolle en intelligente vrouwen

Je hebt gelijk. Sommige mannen zijn geïntimideerd door succesvolle en intelligente vrouwen. Ze zijn waarschijnlijk niet de juiste jongens voor jou. Niemand is goed voor iedereen. Maar wat ik vind is een meer voorkomende situation is dat wanneer een man ontmoet een zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw, kan het lijkt alsof ze geen ruimte in haar leven voor hem hebben. Als ze al heeft alles bedacht, waar komt hij past? Geen male pass away ik ken gaat naar de tijd om te begrijpen hoe hij zich kan persen in haar schema en leven te nemen. Ik weet dat het een fijne lijn, maar erachter te komen hoe je fantastisch zelfverzekerd zelf en in staat om uit te drukken dat emergency room ruimte is voor een groot persoon zijn.

Mythe: De derde-date regel

Dating gaat niet over regels of video games. Het gaat om slimme beslissingen te nemen die uw lichaam en hart te beschermen. Springen in een sex verwart te snel chemie met compatibiliteit. Enthousiast over de chemie, is het gemakkelijk om de used vlaggen die u waarschuwen wanneer iemand niet een goede match te missen. Ineens ben je in een relatie en beseft dat je niet echt, zelfs als de persoon, en op dat punting is het sticky om eruit te komen en gevoelens gekwetst. Hier is het een regel te volgen. Als je niet comfortabel over als je aan het daten voelt en zijn exclusief, moet je waarschijnlijk niet te doen.

Hier is de eerlijke waarheid. Liefde gaat gebeuren, wanneer het gebeurt. Emergency room is geen manier om het te controleren of forceren. Er wordt zelfs niet uit hoe difficult je het wilt. Wat emergency room wel toe doet is dat u doorgaat fulfilled het zorgen voor jezelf en werken aan het creëren van je leven aan de aard van de persoon die je zou willen toddler nu toe. Dus, quit jezelf te vergelijken met iedereen die je kent. U kunt 35 en nog horses solitary, terwijl al je vrienden hebben belangrijke anderen. Ze kunnen echter wel jaloers op jou en droom van de dag wanneer ze vrij om de wereld, ondanks ervaar je anders vertellen waren. Dus emergency room also uit, risico's nemen, stap buiten je comfort zone, verkennen, open en maak je eigen relatie succesverhaal en kick die mythen naar de stoeprand.

Bron van het artikel: http://ezineseeker.com/?expert=Kira_Sabin

Zoek meer Dating artikelen