Dating Mindsets Shape Results

"Wat de geest van de mens kan bedenken en geloven, kan bereiken." Napoleon Hillside

Deze diepzinnige uitspraak is behulpzaam geweest bij het vormgeven van het leven van veel mensen. Mensen hebben hun dromen gevolgd en bereikt wat anderen geloofden onmogelijk. U kunt kijken naar deze mensen en vragen zich af wat ze zo speciaal maakt. Je hebt niet in staat om dit te doen in je eigen leven en relaties geweest. Wat geeft?

De waarheid is dat je ook geloven en te bereiken. We doen het allemaal. Het knelpunt is het soort geloof dat je hebt. Uw overtuigingen zijn de houding je houd over jezelf en je wereld. Als je denkt dat je de liefde van je leven te ontmoeten en samen een gelukkige relatie, waarschijnlijk zal je. Helaas, veel mensen hebben de houding die chicken te houden van het bereiken van hun dating doelen. Hier zijn enkele voorbeelden:

- ". Als het de bedoeling dat gebeurt, zal het gewoon gebeuren"

Deze houding houden u van het vinden en houden van de liefde van je leven, omdat het impliceert dat je niet hoeft niets te doen. Een variatie op deze houding is "Liefde zal gebeuren wanneer je niet naar op zoek." Onzin! U kunt tal van dingen te doen op dit moment als een succesvolle single klaar voor een succesvolle relatie te krijgen, zoals het werken aan het verbeteren van jezelf, betrokken raken bij activiteiten die u genieten, de toetreding tot groepen van mensen satisfied dezelfde interesses, en het nemen van minimize en workshops over dating en verband houden.

- ". Al het goede worden genomen"

Dit is een houding Ik heb herhaaldelijk tegengekomen toen ik coaching Singles. Het is een houding van de nederlaag: "waarom zou je op zoek Er is niemand die er zijn voor mij? '. Mensen oprecht geloven dat dit waar is. Dat is hoe sterk ze deze houding te omarmen. Met meer dan ONE HUNDRED miljoen volwassen singles in de Verenigde Staten, toch zijn emergency room een handvol van de "goeden" web links, vind je niet?

Ik daag u uit om een goede kijk op uw houding rond dating te nemen en te zien welke bevorderen verbinden satisfied iemand en welke houdt je terug. Beslis welke u wilt laten gaan.

Bent u een enkele persoon in uw jaren '40 pass away alles heeft geprobeerd om de juiste companion te vinden? Ik assistance je de strategie├źn en vaardigheden te leren aan te trekken en de liefde van je leven te houden, zelfs als u denkt dat het niet mogelijk is. Voor een overzicht van komende workshops en tele-klassen, ga dan naar http://www.trueloveafter40.com/apps/calendar/.

Zoek meer Dating artikelen