Dating leven moeilijk? Inform Yourself

Is uw dating leven verfijnde? Heeft u weg te duwen verstandige mannen, nadat zij de primaire teken van het doen van een ding minder dan uitstekend te laten zien? Vraag je af waarom je geen mannen van kwaliteit kunnen realiseren toddler nu toe? De oplossing kan dichterbij dan je denkt.
Nadat ik was in mijn en twintig dateren, dacht dat ik alles wat ik nodig om te proberen en doen was om geil te versieren en te beseffen een innemende male die passen bij mijn waslijst van de kenmerken ik verwacht een ideale man te hebben. Ik ontdekte al snel dat de mannen pass away ik vroeger het aantrekken satisfied mijn attractive jurken waren niet dezelfden pass away kan bouwen me gelukkig.
Aanvullend op het doel, ik vroeger op jacht en ik vond mannen die vreselijk bereid zijn om zeer snel fysiek te krijgen waren, maar waren niet nieuwsgierig naar mij als een vriendin of eventuele vrouw. Dat zette vorige snel als ik zag ik vroeger te trekken wolven in plaats van mijn ideaal man. Dating is niet satisfied betrekking tot clothing sexy en provocerend handelen; emergency room was meer aan de hand dat ik alleen nog niet begrijpen. De fifty percent ik vroeger te ontbreken was dat ik nodig had om erachter over mezelf en wat ik nodig had om een relatie te laten werken.
Dit was een ding dat ik had nooit eerder gedacht. Ik geloofde als ik opschreef wat mijn ideale partner verscheen als, gehandeld als, en behandelde me als, zou ik het gemaakt. Tjonge, wat had ik het mis! Dat is slechts een kleine helft van de vergelijking. Om een succesvolle relatie te maken, moest ik mezelf zien.
Wat ik heb geleerd is dat het begrijpen van jezelf is een levenslange taak. Als je vandaag de dag te beginnen, zult u anticiperen op vele jaren van leren over jezelf. Het niet moet boring taak; in tegendeel. Het zal erg spannend worden in wezen zien wie je bent en wat je nodig hebt om uw ideale relatie te maken.
Mijn persoonlijke reis naar zelfinzicht en bewustwording is begonnen met het lezen van alle zelfverbetering boeken de ik kon realiseren op relaties. In plaats van zich te concentreren op die ideale companion, begon ik een aantal ernstige vragen over mezelf te beantwoorden: mijn likeslikes, mijn personality traits, en mijn character, bijvoorbeeld. Het was absoluut leuk en eye-opening en soms pijnlijk toen ik besefte hoeveel "opgroeien" Ik had nog horses doen.
Als je in de war curved, boos, en misschien zelfs fed-up satisfied dating of het krijgen in de verkeerde verhoudingen herhaaldelijk, moedig ik u om te proberen en doen de identieke ding. Begin satisfied jezelf. Zodra je jezelf waar te nemen, zelfs een beetje hoger, kunt u dichter bij het identificeren van dat soort relatie werkt voor jou.


Debbie Hamilton is het schrijven van artikelen online voor bijna 2 jaar nu. Niet alleen deze auteur zijn gespecialiseerd in woman video games
< br/ > U kunt ook kijken op haar nieuwste site over:
Meisjes gamesWhich reviews en geeft de beste
< br/ >

Bratz Games Zoek meer Dating artikelen