dating Gesprekken

"De meeste mensen luisteren niet met de bedoeling om te begrijpen, ze luisteren fulfilled de bedoeling om te antwoorden Ze zijn ofwel te spreken of het voorbereiden om te spreken." (Steven Covey)
Chat -De nummer een vaardigheid

Op de vraag wat de nummer een tip voor succesvol met vrouwen, zonder aarzeling ik kan zeggen dat het om de kunst van het gesprek onder de knie.

Dit gaat niet om het verbeteren van uw praten vaardigheden. In plaats daarvan gaat het luisteren - echt luisteren. Niet dat matig geïnteresseerd in één oor te luisteren je doen als je probeert om de krant te lezen, terwijl iemand probeert om je te praten. Het gaat ook om vragen te stellen over wat je hoort.

Een van onze grootste wensen is om te worden gehoord en begrepen te worden. Van de vier vaardigheden van communicatie die u gebruikt - spreken, luisteren, lezen en schrijven - luisteren is de eerste geleerde, de meest gebruikte en is de minst onderwezen nog. Web als elke andere vaardigheid kan worden geleerd, geoefend en gemasterd. Mensen, en vrouwen het gevoel dat dit meer dan mannen, zijn uitgehongerd van waardering en erkenning. Ze willen gehoord worden, zodat indruk op hen -. Stil

Aan de andere kant dat rustig maakt geen goed luisteren. U moet responses geven. Het doel is om de spreker het gevoel te zijn gehoord en dat is een proces in twee richtingen. Zoals Ralph Waldo Emerson zegt: "De enige manier om een vriend te hebben is om een vriend te zijn '.

Conversatie Stap 1 - Luisteren

Als ze wordt geluisterd aandachtig, ze voelt zich belangrijk. Vrouwen willen worden bewonderd en beluisterd. Ze houden van complimenten en een paar minuten van een goed gesprek te horen. Hoe meer te luisteren je hoe meer je zal aardig gevonden worden. Bovendien als je luistert hoe meer je leert.

De meeste mannen die ze tegenkomt zijn niet geïnteresseerd in het luisteren.

Ze zal u beoordelen op basis van hoe je haar het gevoel te maken. Simpel gezegd, als je haar een goed gevoel, ze zullen uitkijken naar het zijn in uw bedrijf.

Het herinneren van wat zij heeft gezegd is het ultieme bewijs dat u luistert. Keeping in mind imponeert als de meeste mannen pass away ze tegenkomt hebben moeite herinneren haar naam.

Volgende, niet onderbreken of van onderwerp veranderen ze over praat. Beide dingen aan te geven dat u luistert niet, maar reageren op je eigen gedachten. Om te onderbreken moet je heb nagedacht over wat je gaat zeggen.

Emphasis op wat ze zegt, niet wat je denkt dat ze zegt of, erger nog, wat je wilt dat ze te zeggen!

Meer informatie over hoe om te luisteren!

Discussion Stap 2 - Stel vragen

Als u een vraag stellen tijdens een gesprek fulfilled een vrouw die niet alleen heb je haar laten weten waar je naar luistert, maar het is ook een subtiele vorm van vleierij zoals het toont haar dat je denkt dat ze interessant is.

Met succes het starten van een gesprek is opmerkelijk eenvoudig, gewoon vragen een open vraag, luister naar het antwoord en vraag een verwante vraag. Het echte geheim is om te onthouden dat emergency room een gesprek is als een reis dus voordat u voor te bereiden wat om over te praten. Je zou het niet starten op een reis zonder strategy it!

"De wijze man is niet de juiste antwoorden te geven, stelt hij de juiste vraag".

(Claude Lévi-Strauss)

Simon Bennett is toegewijd aan het helpen van mensen pass away vinden dateren moeilijk te krijgen pass away information, en de vele vrouwen die hij praat fulfilled (die het gebrek aan aanvaardbare mannen tot op heden schrijnend vinden) door het verhogen van het aantal aanvaardbare mannen-to-date! U kunt meer lezen over zijn eenvoudige aanpak van dating succes uit te vinden, evenals ontvang gratis dating succes rapporten en adviezen door een bezoek http://www.dating4men.co.uk

Zoek meer Dating artikelen