Dating Discussions - De Lifeforce van dating

Het gesprek dat plaatsvindt op een information maakt of breekt de information. Iedereen is zich bewust van dat de beruchte 'ongemakkelijke stilte', en ook de manier is ruïnes information. Ook leuk gesprek zorgt voor een geweldige day.

< br/ > Much less is Extra Ironisch genoeg is de truc om schijnbare soort van een grote prater is veel maar niet te spreken. Het tegendeel is het geval. De truc om schijnbare als een grote prater luistert, niet praten. Dat is als gevolg van de mensen willen spreken over zichzelf. Als je onophoudelijk spreken over jezelf en je interesses, zult u uw date droeg. In tegenstelling, als je day aanzetten om te proberen om de meeste aan het woord, de information zullen graag spreken fulfilled betrekking tot zijn/ haarzelf en zijn/ haar interesses.

< br/ > Increase Questions Je zult in staat zijn om je day praten te krijgen en te houden je date te praten fulfilled behulp van vragen. Question's zijn de sleutel tot het houden van een gesprek gaande, en zo terug te keren uit als een mooie prater.
In eerste instantie zult u algemene vragen gebruiken om te induceren het gesprek begon. Algemene vragen zijn vragen die gelden voor bijna iedereen, en zijn van toepassing op bijna elk moment. Zo kan een algemeen verzoek een van de volgende zijn:
"Hoe gaat het? '
'Wat heb je vandaag gedaan?'
"Wat voor soort muziek houdt u? '
Om het gesprek te blijven gaan, en bouw het interessanter, gebruiken follow-up vragen. Follow-up vragen zullen niet alleen houden het gesprek gaande, maar zal de information dat je aan het luisteren was gezamenlijk te laten zien. Follow-up vragen zijn vragen over wat je date web gezegd. Als voorbeeld, als je date je gewoon een verhaal met betrekking tot zijn/ haar baan verteld, je kon de information hoe hij/ zij kreeg pass away baan of hoe hij/ zij vond het te vragen. In een ander voorbeeld, als je date gewoon zijn/ haar broer verwezen, zult u in staat om de naam en de leeftijd van de broer of zus te vragen of te verhogen hoe dicht je day is satisfied hun broer of zus.

Gemeenschappelijke onderwerpen U moet het mogelijk maken het gesprek op zijn eigen te stromen. Niettemin, als het vertraagt of als het echter niet gestart, dan kunt u het gesprek op een typisch onderwerp beweegt. Gemeenschappelijke thema's te omhelzen een onderwerp waarmee de meeste mensen bekend zijn, zoals de huidige gebeurtenissen (niet politiek!) Of het weer.

De Comedian Technique Funnymans hebben een truc die ze gebruiken om leuke grappen pass away geïmproviseerde verschijnen bij het praten met het publiek te maken. De komiek kan een lid van het publiek een vraag stellen, zoals: "waar kom je vandaan?' De truc is dat de komiek is voorzien van een grap set-up voor vrijwel elk mogelijk antwoord. (Als de komiek een grap fulfilled betrekking tot pass away persoon geen antwoord zal hebben, de komiek gewoon vraagt follow-up questions toddler de komiek krijgt een grap-klaar antwoord.)
< br/ > U vindt de komiek truc niet alleen gebruiken voor grappen, maar ook voor algemene gesprek. Bijvoorbeeld, als je weet dat een ton over honden, katten en vogels. Je mag je day te verhogen of ze hebben geen huisdieren. Als ze beantwoorden wat huisdier ze hebben, zult u in staat om chicken te praten over dat exacte antwoord. Door dit te doen, kan het lijken alsof je gewoon geweldig bent bij het praten over van alles.

De truc is om gegevens en anekdotes over een onderwerp en dan subtiel sturen het gesprek in die richting. Dit betekent niet dat je gewoon over wat je wilt zeggen. Het suggereert dat je speelt van je day dat het lijkt alsof de information is het kiezen van het onderwerp. Echt, is de datum gewoon het selecteren van een subcategorie van een type onderwerp dat je gewoon gekozen.
Ga naar buiten en beginnen Conversation


Ernie Hicks het schrijven van artikelen online voor bijna 2 jaar nu. Niet alleen deze auteur zijn gespecialiseerd in dating, kunt u ook kijken op zijn laatste site over:
Vrouwen Shoelace Up Pumps Welke examines en geeft de beste

Zoek meer Dating artikelen