Dating als alleenstaande ouder

Dating is al moeilijk genoeg. Als je kinderen te gooien in de mix, het wordt nog moeilijker. Wanneer heb je date vertel je kinderen? Wanneer heb je de kinderen en de information in te voeren? Wanneer heb je zelfs de tijd om de datum te vinden? Nou, hier zijn een paar suggesties van de kenners:

Het openbaren van Uw Ouderlijk Standing

Of je date vertellen over uw kinderen en wanneer u ervoor kiest om hen te vertellen is een persoonlijke beslissing. Vooral als je kinderen klein zijn, dit is iets wat je moet openhartig over zijn. Je zou niet willen dat iemand je uit om te denken dat je probeert om chicken te verschalken of iets van vitaal belang in je leven te verbergen. Een alleenstaande zonder kinderen kan niet klaar om mee te doen satisfied een alleenstaande ouder te krijgen, maar een collega alleenstaande ouder waarschijnlijk zou worden gevestigd op die persoon.

Er zijn echter situaties, wanneer het niet helemaal zo vooraf zou kunnen blijken waardevol zijn. Niet dat je ooit zou moeten liegen of proberen om uw ouderlijke situatie te verbergen, maar als je kunt vasthouden uw kaarten voor misschien wel de eerste 2-3 data, kunt u een betere kans satisfied iemand die anders een beslissing niet om u op heden hebben gemaakt hebben uitsluitend gebaseerd op het feit dat je kinderen hebt. Als ze de tijd om je te leren kennen en erkennen dat ze je voor je hebt, kunnen zij uiteindelijk het gevoel meer bereid om een te gaan van te maken zodra u uw ouderlijke standing te onthullen. Loopvlak zeer zorgvuldig in deze situatie, echter. We moeten allemaal ruimschoots de gelegenheid om te beslissen voor onszelf wat we willen krijgen. Als de persoon pass away je uit de indruk dat je loog tegen ze krijgt, kunnen zij besluiten dat ze niet willen dat je al te veel na alles.

De invoering van Kids and also Data

Als algemene regel geldt dat de beslissing van wanneer je kinderen laten kennismaken met je date zal waarschijnlijk meer afhankelijk van de leeftijd van uw kind dan iets anders. Een kind van een redelijke leeftijd, zeg 16 jaar is waarschijnlijk volwassen genoeg om te behandelen ontmoeten day van een ouder. Gewoon voorzichtig zijn over de manier waarop uw gedrag uw data. Als u een ander persoon weekly bent dating, misschien is het niet zo 'n goed idee om voortdurend ceremony in een stinks van steeds veranderende gezichten in de voorkant van een kind van elke leeftijd. Het kan worden over-whelming. Jongere kinderen zijn nog meer beïnvloedbaar en moet redelijk zwaar worden afgeschermd. Wanneer je naar buiten, laat uw kinderen weten dat je uit te gaan fulfilled een vriend. Als u besluit te committeren aan een speciaal iemand en het is al een paar maanden van dating in een gezonde stabiele relatie, dan zou dat de tijd om langzaam te beginnen fulfilled het brengen van uw day om je kinderen te zijn.

Als u de kinderen en de datum hebt ingevoerd, gaat u fulfilled de nodige voorzichtigheid. Niet te veel te snel niet te doen. Geef uw kind de tijd gebruikt om naar een nieuwe persoon in je leven, en geef je day tijd om te wennen aan hen. Het is niet altijd een best gladde overgang en kan leiden toddler gevoelens van jaloezie aan beide zijden. Wees geduldig en liefdevol, en zorgen voor een van beide partijen - type of datum -. Dat u de zorg over hen en ze zijn belangrijk ongeacht hoeveel bijzondere mensen pass away je hebt in je leven

Sara Melone is de oprichter en bedenker van http://www.LifeAdviceSite.com, het aanbieden van informatie en advies aan betere keuzes over voedsel, relaties, physical fitness en persoonlijke groei versterken. Meer dan alleen zelf verbetering, maar het dagelijks leven verbeteren!