10 gouden regels van Dating

Ik weet niet over u, maar ik heb een paar rampzalige data door de jaren heen en daarom heb ik besloten om deze eenvoudige lijst fulfilled do's te schrijven en dont's die ik heb ontdekt door de jaren heen. Dit is geen definitieve gids, maar door het volgen van deze eenvoudige regels heb je meer kans om je te zien op een tweede of derde day dan hen niet na.

Regel 1:. Wees op tijd

Hoewel dit voor de hand liggende klinkt misschien, ik heb een paar data in het verleden dat te laat en erger opgedoken dan dat ze hebben me niet eens een goede uitleg gegeven waarom of opgeroepen te laten had me weten dat ze waren op hun manier. Emergency room is niets erger dan vergadering buiten een bioscoop of restaurant alleen, vooral als je een vrouw bent.

toewijzen genoeg tijd wanneer u vertrekt voor je date en maakt een goede indruk vanaf het start. Als je gaat te laat te wijten aan het verkeer te laten je day weten als mogelijk is.

Regel 2: Honesty Pays

.

Eerlijkheid is een goede manier om een mogelijke relatie te beginnen dus niet liegen tegen je date. Als je echt een hersenchirurg of astronaut dan is dat geweldig, zo niet dan niet te vertellen je bent. Denk emergency room eens over, als je op je eerste day liggen, en je hebt weer aansluit, moet u deze leugens in een week tijd te herinneren, toen 12 weken later, kan je echt houden dat op en je leugens recht. Uiteindelijk zullen ze inhalen fulfilled u en het is veel beter om te beginnen op een waarheidsgetrouw voet.

Dat wil niet zeggen dat het weglaten van bepaalde informatie is slecht, maar als je day vraagt je iets point empty dan voor je eigen bestwil, evenals chicken de waarheid vertellen.

Regel 3:. Maak een poging

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het nemen van een beetje tijd om een bad/ douche, kan een lange weg te gaan om iets te zeggen over jou als persoon om je date bent. Neem de tijd voor te bereiden op deze datum, is het belangrijk om te onthouden dat eerste indrukken hier tellen.

Regel 4:. Drink niet en datum

Ik zeg niet dat je moet niet drinken op een information hier, wat ik zeg is gematigdheid is alles. Een goede regel om te volgen is jezelf te beperken tot één drankje per uur, als je moet echt helemaal drinken. Er is niets minder aantrekkelijk dan een datum pass away in de loop van de avond eindigt dronken dan een stinkdier, riekt naar consumed en kan zelfs niet naar huis rijdt u!

Nog erger is iemand die opduikt op een information dronken in de eerste plaats. Kijken naar je companion voor de nacht wankelend op de weg naar u toe, niet iedereen satisfied vertrouwen en de eerste indrukken inspireren tellen!

Regel 5: Praat niet over je ex-spouse Praten over je ex lover de hele nacht is een duidelijke transform off voor de meeste mensen als het gaat om dating!. Dus fine je nog steeds het bezit van een fakkel voor hem of haar, maar over nadenken. Als je day deed dit aan u hoe zou jij je voelen?

Regel 6: Ik wil uw kinderen

Ik ga liever op een datum met een bijl moordenaar dan iemand die hun onsterfelijke liefde 10 minuten in een datum verklaart voor mij en is bereid om een bruiloft information in te stellen pass away nacht. Ik ben niet de enige die dit denken, hetzij op basis van enquêtes.

De meesten van ons zijn op zoek naar relaties op langere termijn wanneer we eerste day, maar emergency room is niets zo verontrustend als een information pass away praat over niets, maar gaat zitten en het huwelijk op een eerste day. Ik wil je leren kennen een beetje beter, zelfs als ik denk dat je kon gewoon de heer/ mevrouw Rechts, laten we eens kijken hoe het goed gaat?

Regel 7: Zet uw mobiele telefoon Uit

!

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar er is niets vervelender dan proberen om iemand fulfilled een mobiele telefoon die is rinkelen om te praten. Voice messaging werd uitgevonden om een reden, gebruik het! Als het gesprek was dat belangrijk is de persoon pass away altijd een bericht achter te laten, zodat je echt geen excuus hier.

Regel 8:. Besteed Aandacht

Luister naar wat je date zegt als ze praten. Laat ze het gevoel dat het middelpunt van de belangstelling. Dit hangt nauw samen met lichaamstaal, maar na te denken over hoe je zou voelen als je date gingen de hele nacht voortdurend op zoek uit het raam en betaalde je heel weinig aandacht. Je hebt de tijd om naar deze persoon goed genoeg om te vragen voor hun tijd don weten,? T je denkt dat de tijd nu verdient uw volle aandacht

Regel 9:. Speel het koel

Tenzij je op zoek bent naar niets meer dan een casual sex, houdt de seksuele opmerkingen en acties toddler een minimum beperkt. Wanneer u eerst krijgt om iemand voor het eerst kennen, proberen en gesprekken en activiteiten op een platonische niveau. Dit ook is je kans om ze te imponeren fulfilled je eerlijkheid niet seksueel zijn allemaal over hen als een slechte uitslag -))

Regel 10: Do not teef en Moan

Niet zeuren over alles wanneer je uit curved op een eerste date. Dus je hebt een waardeloze dag op het werk hebt gehad, laat hem daar en genieten van de avond fulfilled je day. Niets doodt een gesprek of stemming sneller dan je day voortdurend zeuren over alles en ja ik heb een paar van deze ervaren mezelf en ze zijn zo niet leuk!

Het houden van dingen licht en gelukkig is veel meer kans om je krijgt een tweede datum moet je emergency room een wilt.

Jenne is de webmistress van http://www.clitical.com en is het schrijven van seksualiteit/ relatie artikelen voor meer dan 10 jaar.

Meer Dating artikelen